Denne hjemmeside bruger cookies

For at give dig en bedre oplevelse, bruger vi cookies til at gemme informationer om dit besøg. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies. Vis detaljer

Login

Send mig ny adgangskode

Cookie og privatpolitik hos Prove.dk

Ved at klikke på linket "accepter vores cookie og privatpolitik" på vores forside, accepterer du cookies og vores opdateret privatpolitik som er beskrevet i denne tekst.

Information om cookies

En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din computer. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form.

Cookies anvendes af stort set alle websites og er i mange tilfælde en forudsætning for at websitet kan fungere.

Fravalg af cookies

Hvis du nu eller i fremtiden ønsker at fravælge cookies, kan du gøre dette via dine browser-indstillinger. Du kan blokere for cookies fra denne og andre hjemmesider ved at tilføje domænet under Internetindstillinger i din browser.

Læs mere om, hvordan du fravælger cookies via din browser på minecookies.org

Hvad sker der, hvis jeg fravælger cookies?

Hvis du fravælger cookies ved hjælp af dine browser-indstillinger, vil det ikke blive registreret, når du browser rundt på Internettet. Du skal dog være opmærksom på at ved at fravælge cookies, vil du også automatisk fravælge en del af mange websites funktionalitet, og de vil derfor ikke fungere korrekt. Du har også mulighed for at fravælge nogen af de cookies fordelt i flere kategorier som vi bruger i tabellen længere nede.

Hvad bruges cookies til?

Cookies i de forskelige kategorier sættes for, at Prove.dk kan fungere ordentligt (funktionelle cookies), til at indsamle statistik om brugen af hjemmeside, for at at forbedre brugeroplevelsen samt til at huske dine præferencer såsom sprog, og om teoriprøven vil tages med eller uden tekst, om du vil se undervisningsprogrammet med eller uden lyd eller til at huske hvad du har lagt i indkøbskurven i vores webshop.

De informationer bliver som udgangspunkt brugt internt og deles derfor ikke med tredjepart.

Vi bruger også cookies for at undersøge brugernes adfærd på hjemmesiden. Indsamlingen af disse data bliver som oftest brugt og gemt af en tredjepart. Data kan bruges til at vise skræddersyede reklamer og målrettet markedsføring.

Necessary Cookies

Cookies Provider Description Expiry Type
october_session prove.dk 0 html
user_auth prove.dk 0 5 years html
cookie_consent prove.dk Cookie to track your privacy settings concerning cookies on this website 1 year html

Statistics Cookies

Cookies Provider Description Expiry Type
_ga, _gid google.com 0 1 year http

Hvad er lovkrav ved brug af cookies?

Hvad bruges cookies til?

Her er linket til bekendtgørelsen om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr:



Cookiebekendtgørelsen - Bekendtgørelse om krav til ...
www.retsinformation.dk

BEK nr 1148 af 09/12/2011 - Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr - Erhvervsministeriet


Privat politik hos Prove.dk

Prove.dk behandler kun almindelige personoplysninger der kan bruges til at identificere bestemte fysiske personer, herunder kunder og andre samarbejdspartnere. Vi har ikke brug for, og modtager ikke følsomme personoplysninger ligesom race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning og lignende.

De almindelige personoplysninger som brugerne skal indtaste i de forskellige formularer, bruges til at oprette adgang til Prove.dk, fakturering, til at sende bestilte varer, online support via online chat eller e-mail, til at se brugernes statistik hvis man vil benytter sig af beståelsesgarantien og markedsføring.

Hvis man bliver oprettet via sin kørelærer eller køreskole, så er der krav fra myndighederne at vi skal beholde elevens statistik af brug af prove.dk i 2 år.

Oplysninger som kørelærer taster ind om deres elever i formularen på Prove.dk vil også være synlig for Prove.dk

Prove.dk er IT-baseret undervisningsprogram og derfor skal det være muligt at registrere køreelevens brug af programmet. Prove.dk registrerer brugerens navn, e-mail, eventuelt telefonnummer, ip adresse, tid ved login, statistik over samtlige 41 online teoriprøver med beståelsesstatistik. Kørelæreren der taster elevens oplysninger kan også skrive i formularen på prove.dk elevens adresse, postnummer, by, telefonnummer, om eleven har betalt kørelæreren for de forskellige tjenester, hvornår er lægeerklæring bestilt, udløbsdato af lægeerklæring og der er en felt til kommentar hvor kørelærer kan skrive og gemme en eller flere kommentarer.

Kørelæreren/ Køreskole der bruger prove.dk som IT baseret undervisningsprogram til undervisning af sine elever skal ved hjælp af Prove.dk`s database på forlangende forevise IT-undervisnings-programmets log vedrørende den enkelte elev for politiet, forsvaret eller det statslige redningsberedskab.

Her er kopi af teksten fra den nyeste og gældende Kørekortbekendtgørelse:

§ 39. I undervisningen i teori kan IT-baserede undervisningsprogrammer anvendes på samme vilkår som andre hensigtsmæssige hjælpemidler.

Stk. 2. Den godkendte kørelærer, der anvender IT-baserede undervisningsprogrammer, skal være til stede i undervisningslokalet sammen med køreeleverne som aktiv vejleder og diskussionspartner for køreeleverne. Teoriundervisning, der enten er kompliceret eller indebærer bearbejdning af køreelevernes holdning og adfærd, skal herudover altid gennemføres som en aktiv dialog mellem kørelæreren og alle køreelever på holdet. Køreeleverne skal derfor være på samme undervisningsmæssige niveau i køreuddannelsen.

Stk. 3. Anvendes IT-baserede undervisningsprogrammer, skal det være muligt at registrere køreelevens brug af programmet. Undervisningsprogrammet skal være således opbygget, at kørelæreren individuelt kan tilrettelægge undervisningen, herunder også efter den enkelte elevs behov. Undervisningsprogrammets indhold skal være baseret på en pædagogisk fortolkning og bearbejdning af emnerne i undervisningsplanerne for køreuddannelsen.

Stk. 4. Den enkelte kørelærer må højst undervise 20 elever samtidig, når der anvendes IT-baserede undervisningsprogrammer. Eleverne skal have hver sin computerskærm til rådighed.

Stk. 5. Undervisningen i teori kan, når der anvendes IT-baserede undervisningsprogrammer, ikke gives samtidig til ansøgere, der ønsker kørekort til forskellige kategorier, jf. dog § 38, stk. 5.

Stk. 6. Det påhviler den godkendte kørelærer at sikre, at det IT-undervisningsprogram, der anvendes i køreuddannelsen, er i overensstemmelse med indholdet af undervisningsplanerne for køreuddannelsen.

Stk. 7. Det skal fremgå af den i § 44 omtalte lektionsplan, om en lektion er gennemført som IT-baseret undervisning.

Stk. 8. Kørelæreren skal på forlangende forevise IT-undervisnings-programmets log vedrørende den enkelte elev for politiet, forsvaret eller det statslige redningsberedskab. Kørelæreren skal opbevare loggen vedrørende den enkelte elev i 2 år.

De personoplysninger, som Prove.dk behandler er begrænset til det, der er nødvendigt i forhold til vores formål med behandlingen.

Vi anvender ikke personoplysninger til et andet formål end det, oplysningerne blev indsamlet til.

Som bruger af prove.dk kan du altid opdatere din personoplysninger på toppen af hjemmesiden ved at trykke på knappen "min info" Der kan du også ændre din adgangskode.

Vi opbevarer alt regnskabs materiale i mindst 5 år som loven foreskriver det. Alle personlige bruger oplysninger opbevares i maksimum 3 år hvorefter de vil blive slettet. Personlige oplysninger om vores samarbejdspartnere kørelærer og køreskoler slettes normalt ikke og sletning kan ske ved henvendelsen til os via e-mail kontakt@prove.dk eller telefonisk via telefonnummer 26700046.

Prove.dk videregiver ikke personlige oplysninger til tredje part udover de programmer og systemer der er nødvendige for at Prove.dk kan fungere.

Ved at skrive til os på kontakt@prove.dk kan du få kopi af de oplysninger som vi har gemt om dig og du har ret til at ændre dine personlige oplysninger. Du har ret til at rette, slette og blokere de forkerte personoplysninger som vi har om dig. Hvis du har købt adgang som bruger af Prove.dk direkte på Prove.dk så har du ret til at kræve at alle dine oplysninger på Prove.dk slettes og det vil vi gøre så hurtigt som muligt efter modtagelsen af beskeden på det og senest 7 dage efter modtagelsen af e-mailen fra dig. Det vil vi gøre gratis. E-mail hvor du kræver at vi sletter alle dine oplysninger som vi har om dig på prove.dk skal være sendt fra den e-mail som du har brugt til at oprette adgang til Prove.dk. På den måde vil vi gerne undgå at der er nogen der vil slette oplysninger om andre personer uberettiget.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger og vi vil rette sig efter din indsigelse og rette, slette eller blokere dine oplysninger som vi har på Prove.dk

Hvis du er blevet oprettet af din kørelærer eller køreskole hos prove.dk og du har brugt Prove.dk som en del af IT-undervisning så har vi pligt at beholde de personlige oplysninger i 2 år og på forlangende forevise IT-undervisnings-programmets log vedrørende den enkelte elev for politiet, forsvaret eller det statslige redningsberedskab.

Vi har personoplysninger om dig som du selv har tastet ind i en af de formularer som du skylle udfylde ved oprettelsen af adgangen til Prove.dk eller ved at din kørelærer/ køreskole har tastet informationer om dig som vores samarbejdspartner.

Informationer som Prove.dk har om vores samarbejdspartnere/kørelærer og køreskoler er:

Firma navn, e-mail, eventuelt fornavn og efternavn, adresse, by, post nummer, telefonnummer, CVR nummer, eventuelt website og alle fakturerings oplysninger.

Du kan få alle oplysninger som vi har om dig i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format.

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Prove.dk, venligst kontakt os ved at skrive e-mail til: kontakt@prove.dk eller via telefon 26700046. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du kontakte os samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Kontakt oplysninger:

Firma: Prove.dk
Dataansvarligt: Andrija Seslija
Birkevang 27
2830 Virum
Tlf.: 26700046
CVR: 26364760
E-mail: kontakt@prove.dk
Bankkonto: Arbejdernes landsbank
Betalingsmetode: 5301
Kontonummer: 0316125
IBAN kontonummer: DK3553010000316125
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK