Çmimet

Zgjidhni një paketë që ju përshtatet.

Paketa

Na kanë besuar më shumë se 100,000 përdorues të kënaqur që nga viti 2013. Zgjidhni një paketë që ju përshtatet.

7 ditë
49 DKK
 • 40 teste teorike
 • 50 testet e lëndëve
 • 30 mësimdhënie teorike (dk)
 • 30 mësime video (6 gjuhë)
 • Libri i teorisë në internet (224 faqe)
 • në PC, tablet dhe smartphone
 • Mbështetje në internet çdo ditë 08:00-22:00
 • 100% Garancia e Kalimit
Blini akses
Popullore
30 ditë
99 DKK
 • 40 teste teorike
 • 50 testet e lëndëve
 • 30 mësimdhënie teorike (dk)
 • 30 mësime video (6 gjuhë)
 • Libri i teorisë në internet (224 faqe)
 • në PC, tablet dhe smartphone
 • Mbështetje në internet çdo ditë 08:00-22:00
 • 100% Garancia e Kalimit
Blini akses
60 ditë
199 DKK
 • 40 teste teorike
 • 50 testet e lëndëve
 • 30 mësimdhënie teorike (dk)
 • 30 mësime video (6 gjuhë)
 • Libri i teorisë në internet (224 faqe)
 • në PC, tablet dhe smartphone
 • Mbështetje në internet çdo ditë 08:00-22:00
 • 100% Garancia e Kalimit
Blini akses
Më e mira
120 ditë
299 DKK
 • 40 teste teorike
 • 50 testet e lëndëve
 • 30 mësimdhënie teorike (dk)
 • 30 mësime video (6 gjuhë)
 • Libri i teorisë në internet (224 faqe)
 • në PC, tablet dhe smartphone
 • Mbështetje në internet çdo ditë 08:00-22:00
 • 100% Garancia e Kalimit
Blini akses

Bemærk:
Prove.dk-applikationer er optimeret og testet i de seneste to versioner af alle moderne webbrowsere som Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Edge, Opera dhe Samsung Internet.

100% pass guarantee

100% Garancia e Kalimit!

Me shume se 100.000 faqja e përdoruesve 2013.

Kushti për një garanci kalimi është:

 1. Blini paketën 120 ditore në Prove.dk.
 2. Kaloni të gjitha 42 testet në internet në përpjekjen e parë ose të dytë.
 3. Kaloni testin e teorisë në Agjencinë Suedeze të Transportit në përpjekjen e parë, përndryshe do t'ju kthehet 299 NOK.
Alt om beståelsesgaranti
Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.