Blog

Digitale Teoriprøver

Der er flere nye gode forbedringer ved de nye digitale teoriprøver, det er at du kan se teksten og vælger selv om du vil have oplæsning slået til.

Du kan bladre frem og tilbage mellem billederne, du kan markere et eller flere billeder for at gennemgå det/dem igen senere i løbet af de 25 minutter som er afsat til teoriprøven. Du kan se oversigten over alle 25 billeder, det er muligt at klikke direkte til hvert enkelt spørgsmål man har markeret.

Du skal kun vælge de korrekte påstande og de forkerte skal ikke markeres. De nye billeder er tydelige og simplere.

Mobiltelefonen skal være helt slukket og aflagt i i beholder som er synlig for den prøvesagkundige og hvis telefonen ringer under afviklingen af teoriprøven så vil prøven regnes som ikke bestået. Men husk du skal medbringe NemId for at kunne godkendes til at gennemføre prøven.

Du får din egen afskærmede plads og skal tage høretelefoner på. Det hele forgår på en 24" touch-skærm. Du kan gennemgå teoriprøven i dit egen tempo og har maksimalt 25 minutter til prøven. Der er lige 2 spørgsmål til opvarmning inden den rigtige prøve starter. Til prøven er der 25 billeder og 1-4 mulige rigtige svar, såkaldt multiple choice. Der vil altid være mindst et korrekt valg.

Du vil få svar på resultatet af teoriprøven umiddelbart efter at prøven er færdig og når du har set dit resultat på prøven, så kan du forlade lokalet og behøver ikke vente på andre der er i gang.

Gør dig klar til den nye officiale digitale teoriprøve hos færdselsstyrelsen med digitale teoriprøver fra Prove.dk Køb adgang fra kun 49kr i 7 dage

Vil du bestå- vælg prove.dk

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.