Blog

Agjencia Norvegjeze e Transportit ka përfunduar 100,000 teste për vozitje

  1. Tetor-15 Janar, ose 14 javë, Agjencia Norvegjeze e Transportit ka kryer 100,000 teste drejtimi, që korrespondon me një mesatare prej 7143 testesh në javë. Duke qenë se numri i nxënësve në pritje më 1 tetor ishte 42.789 dhe tani më 10 janar janë 24.577 nxënës në pritje, numri i pritjes së testit mezi është përgjysmuar. Duhet thënë se po shkon në drejtimin e duhur.

8-8,500 teste kryhen në javë dhe Agjencia Norvegjeze e Transportit pret që kjo të rritet në rreth 9,000 në javë gjatë tremujorit të parë dhe të dytë të 2022.

Agjencia Daneze e Transportit do të dalë gjithashtu me një plan në fillim të muajit prill se si mund të vazhdojë reduktimi i kohës së pritjes dhe kur koha e pritjes do të jetë në një nivel normal dhe të pranueshëm.

Ne e presim me padurim këtë – se koha e pritjes do të jetë e pranueshme.

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.