Blog

Corona! * teori - og praktisk prøve *

OPDATERING: Fra mandag d. 14. juni 2021 fjernes kravet om mundbind i forbindelse med køreundervisning, køreprøve og vejledende helbredsmæssig køretest!!!

For at komme til teori- og praktiske prøver, skal du kunne forevise enten:

  • En negativ COVID-19 test som er højst 72 timer gammel regnet fra det tidspunkt, hvor testen er foretaget
  • Et positivt resultat af en COVID-19 test, jfr. stk. 2, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod COVID-19

Til teoriprøven / praktisk prøve skal du medbringe følgende:

*Evt. tidligere udstedt kørekort: Gælder kun kreditkort-typen (EU-model), hvis du i forvejen har kørekort til en anden kategori.

*Gyldigt pas eller anden officiel billedlegitimation: Hvis du ikke har gyldigt pas, skal du medbringe billedlegitimation samt dåbs-, fødsels-, eller navneattest (original version)

*Ansøgningsblanketten: På side 2 af blanketten “Ansøgning om kørekort” skal underviseren/underviserne af køreuddannelsens delelementer med sin underskrift bekræfte, at du har modtaget undervisning i kørsel på lukket øvelsesplads, i teori og i praktik i overensstemmelse med undervisningsplanen for den pågældende kategori. (BEK §63, Stk. 1) Lektionsplanen (kørelærerens eksemplar): Lektionsplanen kaldes også nogle gange “logbog” eller “elevhæfte”.

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.