Blog

Hvad får jeg, når jeg køber adgang til Prove.dk?

Når du køber adgang til Prove.dk får du adgang til al materiale og alle sprog. Prove.dk er et online system med video-teorilektioner og teoriprøver til bil (kategori B) og motorcykel (kategori A). Derudover får du en der oversigt over alle færdselstavler og online teoribog til bil (dansk og engelsk). Teoriprøverne kan øves med manuel videreklik og med automatisk videreførelse med mellem 2 til 9 sekunder til svar, du vælger selv: Du kan ændre på indstillinger som du vil på både sprog og tidsinterval og vælge mellem at se teksten til spørgsmålene på prøven eller ikke. Hos Færdselsstyrelsen ser du ikke teksten, kun billede og lyd. Alle dine svar gemmes og du kan øve lige så mange gange du vil og altid se dine tidligere svar. Der er forklaringer til hver billede. Prøven er sammensat så den ligner kravene i Færdselsstyrelsens prøver.

MC – kategori A 30 videolektioner til motorcykel der dækker hele undervisningsplanen som kræves fra myndighedernes side og alle lektionerne findes på dansk og engelsk. Der er 15 teoriprøver ligeledes på dansk og engelsk. Teoriprøverne kan afvikles både med tekst og uden tekst. Vi anbefaler at du øver uden tekst med 4 sekunder til at svare, da denne er tættest på hvordan din teoriprøve hos Færdselsstyrelsen er.

Bil – kategori B 30 videolektioner til bil der dækker hele undervisningsplanen som kræves fra myndighedernes side og alle lektionerne findes på dansk, engelsk, tyrkisk, arabisk, serbokroatisk og rumænsk. Der er 40-42 teoriprøver ligeledes på dansk, engelsk, tyrkisk, arabisk, serbokroatisk og rumænsk. Derudover på sprogene urdu, kinesisk, farsi, russisk, spansk, fransk, tigrinsk, somalisk, kurdisk, albansk, filippinsk, thai, vietnamesisk, nepalesisk, polsk og litauisk. Teoriprøverne kan afvikles både med tekst og uden tekst. Vi anbefaler at du øver uden tekst med 4 sekunder til at svare, da denne er tættest på hvordan din teoriprøve hos Færdselsstyrelsen er. Det er også muligt at øve emne prøver, der er 50 emneprøver.

Prove.dk kan bruges på både pc, smartphone og tablet. Du kan være logget ind på en enhed ad gangen.

Der er 4 tidsrammer du kan vælge mellem, indholdet er det samme for alle. Det er ikke et abonnement du køber, du skal derfor selv aktiv købe adgang på ny hvis du ønsker mere tid.

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.