Blog

Kënaquni! Teste teorike, libër teorie dhe mësimdhënie teorike për disleksikun

Prove.dk ofron teste teorike, libra teorikë dhe mësime teorike për disleksistët.

Ne kemi krijuar një sistem të mësimdhënies teorike me tekst, foto dhe lexim të gjithë tekstit për mësimin tonë teorik me 30 orë mësimi. Programi mësimor mund të përdoret me ose pa tekst dhe me ose pa lexim, gjë që është një avantazh për disleksistët. Nuk është e nevojshme të përdoren programet e leximit të tezës për programin tonë teorik, i gjithë teksti tashmë është i regjistruar.

Është gjithashtu e mundur të zgjedhësh mësimin teorik si mësime video të përbëra nga 30 mësime të ndryshme video të shpërndara në 42 video.

E njëjta gjë vlen edhe për testet teorike në prove.dk, gjithashtu kur shqyrtohen shpjegimet e gabimeve të dikujt, është e mundur që pyetjet të lexohen përsëri.

Disleksia normalisht nuk mundëson akses në një test teorik të posaçëm me policinë, por në disa raste të rralla mund t'ju lejohet të bëni një test të veçantë teorie ku jeni vetëm për testin teorik dhe ku mund t'i lexoni pyetjet në një tjetër ritmin.

Ne ju rekomandojmë që të bëni testin teorik në kompjuter në Hillerød ose Køge nëse keni mundësi.

Shpresojmë që disleksistët do të gjejnë përfitimet e përdorimit të sistemit të mësimdhënies teorike në prove.dk

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.