Blog

Nyt ! Teoriprøver, teoribog og teoriundervisning for ordblinde

Prove.dk tilbyder teoriprøver, teoribog og teoriundervisning for ordblinde.

Vi har lavet teoriundervisningssystem med tekst, billeder, og oplæsning af alt tekst til vores teoriundervisning med 30 lektioner. Undervisningsprogrammet kan bruges med eller uden tekst og med eller uden oplæsning som er fordel til ordblinde. Der er ikke nødvendigt at bruge speciale oplæsnings programmer til vores teoriprogram, der alt tekst allerede er indtalt.

Der er også muligt at vælge teoriundervisning som videolektioner sammensat af 30 forskelige videolektioner fordelt på 42 videoer.

Det samme gælder til teoriprøver på prove.dk, også ved gennemgang af forklaringer af ens fejl er det muligt at få oplæst spørgsmålene igen.

Ordblindhed giver normalt ikke adgang til en særlig teoriprøve hos politiet men i nogen sjældne tilfælde kan man få lov til at aflægge en særlig teoriprøve hvor man er alene til teoriprøven og hvor man kan få oplæst spørsgmålene i anden tempo.

Vi anbefaler at du tager teoriprøven på computeren i Hillerød eller Køge hvis du har mulighed for det.

Vi håber at ordblinde vil finde fordelene ved at bruge teoriundervisningssystem hos prove.dk

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.