Blog

Gebyr til køreprøve er blevet dyrere

Efter at færdselsstyrelsen har overtaget opgaverne med afholdelse af teoriprøver og praktiske prøver er gebyret steget fra 600 kr. til 1000 kr. Gebyret dækker både den teoretiske og den praktiske prøve, men kun hvis du består første gang.

Derfor råder vi dig til at forberede dig grundigt inden du tager den afgørende prøve. Det er nemlig dyrt at gå om, det fulde gebyr skal betales før du kan booke næste forsøg og selvom du har betalt 2 gange for teoriprøve, har du stadig kun én praktisk prøve for det betalte. Skal du tage den praktiske prøve igen, koster det endnu 1000 kr. i gebyr. Dertil betaler du også din kørelærer for lån af bilen til den praktiske prøve, så det løber op i mange penge. Hvis du består teoriprøven i første forsøg skal du altså ikke betale nyt gebyr til den praktiske prøve.

På Prove.dk har vi 42 teoriprøver på dansk og engelsk (og mange andre sprog). Prøverne skal gennemføres på under 25 minutter og du skal svare helt korrekt på mindst 20 billeder for at bestå, sådan er prøvekravet også hos Færdselsstyrelsen. Du kan tage vores prøver ligeså mange gange du vil og dine resultater gemmes til at du kan gennemgå dem igen hvis du ønsker. Det er vigtig at kunne teorien og du kan md fordel se vores teorivideolektioner på prove.dk, der gennemgår du al teorien du skal bruge til at svare i prøverne.

Prove.dk giver 100% beståelsesgaranti ved 120 dages adgang og hvis du består alle 42 teoriprøver på prove.dk i første eller senest andet forsøg. Så vil du kunne bestå den afsluttende teoriprøve i første forsøg. Skulle du ikke bestå, vil vi returnere beløbet for de 120 dage som du har betalt til at bruge vores program. Læs mere på vores hjemmeside om 100% beståelses garanti.

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.