Blog

Hvad skriver brugerne om Prove.dk

Perfekt forberedelse til teoriprøven Helt perfekt forberedelse til teoriprøven. Jeg var i tidspres og havde en dag til at læse op. Havde ok styr på, hvad der står i bogen, men man er også bare nødt til at køre en masse prøver igennem, for at se de forskellige scenarier for sig. Med 40 tests er der her en del at prøve. Består du alle prøver senest 2. gang, du prøver dem, så garanterer de at du består (ellers får du pengene tilbage). Jeg bestod med bare 2 fejl (og den ene skyldtes at jeg ikke hørte spørgsmålet ordentligt og derfor lavede rene gæt, da jeg satte krydserne). Hvad jeg synes var fantastisk ved disse prøver ifht. de andre jeg testede, er at stemmen taler relativt hurtigt og stiller næste spørgsmål, så snart du har krydset af på foregående spørgsmål. Derved kan du virkelig spare tid, når du sidder og kører de 40 tests igennem. Desuden vælger du selv, om du vil se testen eller ej (alt efter om du skal tage testen på computer eller om du skal tage den gammeldags "diasfremvisning"). En ekstra detalje: flere af situationerne til prøven var trafiksituationen helt identisk med billeder fra tests, jeg tog på denne side (dvs; det var ikke de samme biler, men det var samme type og deres placeringer var identiske), dermed var der en del situationer, hvor jeg fx godt vidste, om der var nok plads og tid til at accelerere, bremse blødt, o.l. Så jeg er helt tilfreds med dette program! (Dog: start med at læse op i god tid og ikke dagen før. Der er 40 tests. Det tog mig små 15 min pr test (svarede ofte før hun var helt færdig med at læse op) og derefter nogle minutter til at gennemgå svarene. Så 15 - 20 minutter gange fx 60 tests (regn med at minimum halvdelen af dine tests, skal du tage om). Dermed skal du nok minimum bruge 15-20 timer - evt flere, hvis du ikke vil haste det igennem. Men gør du det, bør du også gå ind og bestå til teoriprøven :) ! Held og lykke med prøven.

Mulvad

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.