Om os

Om os

Prove.dk er blevet udviklet gennem en årrække af kørelærere med mange års erfaring. Teoriprøverne er afprøvet i flere år af tusindvis af elever.

Teoriprøverne på prove.dk er blandt de mest omfattende prøver der findes i Danmark og er oversat til mange sprog. Alt undervisningsmateriale er lavet af pensum for køreuddannelsen - kategori B og kategori A, som detaljeret forklarer hvad eleven skal vide og vil blive kunne blive spurgt om til teori- og praktisk prøve.

Teoriprøverne svarer i sværhedsgrad til Færdselsstyrelsens endelige prøver. Du kan øve prøverne hos os på samme måde som til den endelige prøve. Den endelige prøve er uden tekst, med lyd og billede. Hos Prove.dk gemmer vi dine resultater så du altid kan gennemgå alle dine svar. Vi er så sikre på, at du er klar til den endelige teoriprøve hos politiet, når du har bestået alle 42 online teoriprøver på prove.dk, at vi giver beståelsesgaranti.

Hvis du består alle 42 online teoriprøver på prove.dk og ikke består ved første forsøg teoriprøven hos Færdselsstyrelsen, giver vi dig de penge tilbage, som du har betalt til os.

100% pass guarantee

100 % de laissez-passer garanti !

Plus que 100.000 page des utilisateurs 2013.

La condition pour une garantie de passage est :

  1. Achetez le forfait de 120 jours sur Prove.dk.
  2. Réussissez les 42 tests en ligne à la première ou à la deuxième tentative.
  3. Passez le test théorique à l'Agence suédoise des transports dès la première tentative, sinon vous récupérerez 299 NOK.
Alt om beståelsesgaranti
Nous utilisons les cookies pour personnaliser le contenu et analyser notre trafic. Veuillez décider quel type de cookies vous êtes prêt à accepter.