Om os

Om os

Prove.dk er blevet udviklet gennem en årrække af kørelærere med mange års erfaring. Teoriprøverne er afprøvet i flere år af tusindvis af elever.

Teoriprøverne på prove.dk er blandt de mest omfattende prøver der findes i Danmark og er oversat til mange sprog. Alt undervisningsmateriale er lavet af pensum for køreuddannelsen - kategori B og kategori A, som detaljeret forklarer hvad eleven skal vide og vil blive kunne blive spurgt om til teori- og praktisk prøve.

Teoriprøverne svarer i sværhedsgrad til Færdselsstyrelsens endelige prøver. Du kan øve prøverne hos os på samme måde som til den endelige prøve. Den endelige prøve er uden tekst, med lyd og billede. Hos Prove.dk gemmer vi dine resultater så du altid kan gennemgå alle dine svar. Vi er så sikre på, at du er klar til den endelige teoriprøve hos politiet, når du har bestået alle 42 online teoriprøver på prove.dk, at vi giver beståelsesgaranti.

Hvis du består alle 42 online teoriprøver på prove.dk og ikke består ved første forsøg teoriprøven hos Færdselsstyrelsen, giver vi dig de penge tilbage, som du har betalt til os.

100% pass guarantee

รับประกันผ่าน 100%!

มากกว่า 100.000 หน้าผู้ใช้ 2013.

เงื่อนไขการรับประกันผ่านคือ:

  1. ซื้อแพ็คเกจ 120 วันที่ Prove.dk.
  2. ผ่านการทดสอบออนไลน์ทั้งหมด 42 รายการในครั้งแรกหรือครั้งที่สอง.
  3. ผ่านการทดสอบภาคทฤษฎีที่หน่วยงานการขนส่งของสวีเดนในครั้งแรก มิฉะนั้น คุณจะได้รับ NOK 299 คืน.
อ่านเพิ่มเติม
Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.