Om os

Om os

Prove.dk er blevet udviklet gennem en årrække af kørelærere med mange års erfaring. Teoriprøverne er afprøvet i flere år af tusindvis af elever.

Teoriprøverne på prove.dk er blandt de mest omfattende prøver der findes i Danmark og er oversat til mange sprog. Alt undervisningsmateriale er lavet af pensum for køreuddannelsen - kategori B og kategori A, som detaljeret forklarer hvad eleven skal vide og vil blive kunne blive spurgt om til teori- og praktisk prøve.

Teoriprøverne svarer i sværhedsgrad til Færdselsstyrelsens endelige prøver. Du kan øve prøverne hos os på samme måde som til den endelige prøve. Den endelige prøve er uden tekst, med lyd og billede. Hos Prove.dk gemmer vi dine resultater så du altid kan gennemgå alle dine svar. Vi er så sikre på, at du er klar til den endelige teoriprøve hos politiet, når du har bestået alle 42 online teoriprøver på prove.dk, at vi giver beståelsesgaranti.

Hvis du består alle 42 online teoriprøver på prove.dk og ikke består ved første forsøg teoriprøven hos Færdselsstyrelsen, giver vi dig de penge tilbage, som du har betalt til os.

100% pass guarantee

100% ውሕስነት ምሕላፍ!

ካብ... 100.000 ናይ ተጠቀምቲ ገጽ 2013.

ናይ ምሕላፍ ውሕስነት ቅድመ ኩነት፤

  1. ነቲ ናይ 120 መዓልታት ፓኬጅ ኣብ Prove.dk ግዝእዎ።.
  2. ኣብ ቀዳማይ ወይ ካልኣይ ፈተነ ንኹሎም 42 ናይ ኦንላይን ፈተናታት ምሕላፍ.
  3. ኣብ ቀዳማይ ፈተነ ኣብ ኤጀንሲ መጓዓዝያ ሽወደን ናይ ክልሰ-ሓሳብ ፈተና ምሕላፍ፡ እንተዘይኮይኑ 299 ክሮነር ክትምለሰካ ኢኻ።.
Alt om beståelsesgaranti
Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.