TEORIPRØVEN I HILLERØD OG KØGE (nye digitalle teoriprøver på computeren)
Blog

Teoriprøve i Hillerød og Køge (digitale teoriprøver)

ÆNDRING PR 1/10-21 Digital teoriprøve ophører

Der er statistisk bedre chance at bestå teoriprøven på computeren i Hillerød og Køge i forhold til den klassiske teoriprøve på storskærmen.

Fordelen med den digitale teoriprøve i Hillerød og Køge er at man få bedre overblik over alle spørgsmål der bliver stillet til et billede. Der kan man se alle 4 spørgsmål og til den klassiske teoriprøve i resten af landet man kan kun høre spørgsmålene kun en gang og så kan det være svært at huske den første spørsmål hvis man vil vælge at ændre svaret.

Det er bedst at svare med det samme til spørgsmålene og husk at det første svar du laver er typisk 80% rigtigt så lav ikke om på dit svar medmindre du er helt sikker på at du har svaret forkert.

Den nye digitale teoriprøve på computeren har været undervejs og testet i Hillerød og Køge i mange år og det er stadigvæk uvist hvornår vil den blive indført i resten af landet.

Du har mulighed at vælge at tage teoriprøverne med tekst eller uden tekst når du øver dig hos prove.dk

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.