Blog

FREMTIDEN MED FØRERLØSE BILER

I fremtiden vil det ikke være nødvendigt at tage kørekortet, bilerne vil være selvkørende og mere sikre end menneskebetjente biler.

Størstedelen af alle ulykker sker lige nu på grund af menneskerelaterede fejl og de fleste ulykker vil kunne undgås ved brug af de nye teknologier og selvkørende biler. Teknologien er ikke nået der endnu men mange store firmaer som Google, Tesla, Ford og Volvo investerer større penge beløb i den nye teknologi.

Nogen moderne biller har allerede teknologien til at holde eller skifte banen og holde afstand og følge den forankørende bil op til den lovlige hastighed eller bremse hvis føreren ikke gør det ved pludseligt opstået forhindring.

Brug af de nye teknologier vil forbedre trafiksikkerheden, med der kan gå mange år før billerne vil være helt førerløse, så indtil der brug prove.dk og forberedt dig til teoriprøven :-)

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.