100 % beståelsesgaranti! Betingelsen for beståelsesgaranti er:

1. Køb 120 dages pakken på Prove.dk.
2. Bestå alle 42 online prøver i første eller andet forsøg.
3. Bestå teoriprøven hos Færdselsstyrelsen i første forsøg ellers får du 299,-kr tilbage.

100% Beståelsesgaranti

100% Beståelsesgaranti!

Vil du gerne bestå teoriprøven i første forsøg?

Spil ikke din tid og penge til ekstra prøvegebyr. Det koster 1.000,-kr. i prøvegebyr pr. ekstra teoriprøve. Prove.dk giver 100% beståelsesgaranti ellers vil du få de 299,-kr. tilbage som du har betalt for den store pakke.

Ifølge Færdselsstyrelsens nyeste statistik for gennemførte teoriprøver i 2022, var det cirka hver anden elev, der ikke bestod teoriprøven.

Prove.dk giver dig fuldstændigt overblik over din forberedelse og vores 100% beståelsesgaranti har fungeret efter hensigten i årevis.

Hvis du består alle 42 online teoriprøver på prove.dk i første eller senest andet forsøg, så er du 100% klar til den officielle teoriprøve og vil bestå i første forsøg - det sætter vi 100% beståelsesgaranti på.

Vi anbefaler dig først at se alle videolektioner med komplet teoriundervisning, læse teoribogen og bagefter starte med at gennemgå alle 42 teoriprøver.

Hvis du får mange fejl når du tager en teoriprøve første gang, fx 10 fejl, så skal du ikke fortsætte med at tage flere prøver, før du har forstået teorien. Så kan du se vores teoriundervisnings program med billeder, tekst og lyd som du kan gennemgå i dit eget tempo og bagefter fortsætte med at bestå alle 42 teoriprøver.

Først når du kan se, at du har bestået alle 42 teoriprøver anbefaler vi, at du bestiller den endelige teoriprøve.


Vil du bestå? - Vælg Prove.dk

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.