100 % beståelsesgaranti!

Betingelsen for beståelsesgaranti er:

1. Køb 120 dages pakken på Prove.dk.
2. Bestå alle 42 online prøver i første eller andet forsøg.
3. Bestå teoriprøven hos Færdselsstyrelsen i første forsøg ellers får du 299,-kr tilbage.

{{'100% pass guarantee!'|_}}

100% pass guarantee!

Bestå teoriprøven hos Færdselsstyrelsen i første forsøg ellers får du pengene tilbage. Vi er sikre på at du nemt vil bestå den afsluttende teoriprøve hos Færdselsstyrelsen i første forsøg og derfor giver vi 100% beståelsesgaranti.

Du skal bestå ALLE 42 online teoriprøver på Prove.dk i første eller senest i andet forsøg for at benytte dig af beståelsesgarantien.

Hvis du ikke består teoriprøven hos Færdselsstyrelsen i første forsøg så kan du skrive til os på kontakt@prove.dk Vi vil refundere det samme beløb som du har betalt til prove.dk indenfor maksimalt 7 hverdage fra den dag vi har modtaget din e-mail med alle de nødvendige oplysninger.

Beståelsesgarantien gælder kun hvis du har købt adgang direkte på prove.dk og hvis du har bestået alle 42 online teoriprøver i første eller senest andet forsøg. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via e-mail: kontakt@prove.dk. På den måde vil vi gerne motivere dig til at gennemgå alle vores teoriprøver og forberede dig 100% til den afsluttende teoriprøve hos Færdselsstyrelsen.

Vi håber, at du vil være glad for at bruge vores teoriundervisning.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.