Blog

10 af de dårligste biler gennem historien

De værste biler gennem historien

Vi ved alle sikkert, hvilke biler er de bedste biler i verden. Men hvis vi tænker på de værste biler gennem historien, vi vil være overrasket over, at bilerne fra 50'erne. Mange af dem var meget dårlige og ikke-funktionelle biler. Der er mange køber til billerne fra 50`erne , men de har også en enorm negativ kritisk modtagelse. Når vi taler om begyndelsen af ​​1950'erne, så er det en bil der havde et stort salg succes i Europa, men den modtog en meget stærk negativ modtagelse i USA - Renault Dauphine (1956). De fandt ud af, at Dauphine tog 32 sekunder for at accelerere fra 0 til 100 km/t.

Trabant P50 (1957) - Trabant blev udnævnt til en af ​​de 50 værste biler gennem tiderne på grund af sin forældede og ineffektive to-takts motorer (som har haft dårlig brændstoføkonomi, lav effekt og masser af røg fra udstødning) .

Edsel (1958) - var synonym med kommerciel fiasko i amerikansk populærkultur. Når vi taler om 1960'erne har vi en meget dårlig bil - Chevrolet Corvair. Den har haft dårligt baghjulsophæng, hvilket gav dårlige manøvreegenskaber i forhold til andre biler og forårsagede en høj grad af motorvejsulykker. Gennem 1970'erne har vi en større liste med dårlige biler som: - AMC Gremlin (1970) - Chevrolet Vega (1971) - Ford Pinto (1971) - Morris Marina (1971) - Renault Le Car (1972) - Austin Allegro (1973) - Ford Mustang II (1974) - Chevrolet Chevette (1976)

Symbolet på 80´érne, som vi taler om de værste biler i verden, er bestemt - YUGO. Andet navn for Yugo er Zastava Koral og den var produceret i Jugoslavien, og var solgt blandt andre lande også i USA. Det var kendt for dets dårlige ydeevne, ringe byggekvalitet og mange sikkerhedsfejl, nok til at bilen blev emne til at lave grin med og vittigheder i løbet af sin tid.

I 1990'erne har vi to meget dårlige biler - Chevrolet Lumina APV (stærkt kritiseret for dens akavet kørestilling og mærkelig styling) og Chrysler Imperial (kritiseret for sin forældede mekanik og osteagtig styling) Endelig har vi omkring tusindårskifte, to slags biler med meget dårlige omdømme - Pontiac Aztek (2001) - det har været kritiseret, hovedsagelig for sin kontroversielle styling. Det er det eneste køretøj, der ser ud som om det har været i en ulykke, selv før den forlod fabrikken. - Chrysler Sebring (2007) - har været stærkt kritiseret ved lanceringen, og mange tror, ​​at det er den værste bil i verden i dag.

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.